Diensten

Interieur

Grafisch Design/ Web Design

 

Wat gewoon Jet doet

U wilt een onderscheidend ontwerp als het gaat om de uitstraling van uw bedrijf. Uw logo, uw huisstijl, uw website en het interieur van uw bedrijfspand moeten weerspiegelen waar u voor staat.
gewoon Jet denkt met u mee en realiseert een ontwerp dat bij u en uw bedrijf past.

Interieur

Het interieur van uw bedrijf is een belangrijke blikvanger als u mensen ontvangt. Met een mooi meubel op maat ontworpen maakt u een statement. Door het gebruik van de juiste materialen en kleuren, die aansluiten bij uw huisstijl past het interieur perfect bij de uitstraling van uw bedrijf.

 

Logo

Een helder logo ontwerp geeft de identiteit van jouw onderneming weer. Een logo communiceert waar de onderneming voor staat en bepaalt de gehele uitstraling. Start daarom jouw bedrijf direct goed met het juiste logo.

Huisstijl

Een sterke huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij de klant. Met uw logo als leidraad ontwerpt gewoon Jet een frisse nieuwe huisstijl voor u.
v

Promotiemateriaal

Een huisstijl kan naar wens worden uitgebreid met reclame producten als flyers, brochures, mappen, banners, ontwerpen voor sociale media, presentaties en oneindig veel meer! Alles in de stijl van uw bedrijf.

Webdesign

Een professionele website is voor elke onderneming tegenwoordig onmisbaar. Professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de basis voor een succesvolle website. Jouw website maken wij met een passend design. Door middel van WordPress is de website zeer gemakkelijk zelf te beheren.

Uitvoering

gewoon Jet verzorgt ook drukwerk  en de uitvoering van een interieurontwerp voor u. Door de samenwerking met professionals weet zij goed wat de mogelijkheden zijn.

Prijzen

De vormgeving van uw logo, huisstijl, website en interieur zijn processen op maat. De genoemde prijzen zijn richtprijzen en worden uiteindelijk bepaald door uw wensen.
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.

Wilt u een afspraak maken?