Passie voor vormgeving

Interieurarchitectuur, grafisch design en webdesign. De combinatie van deze drie zorgt voor een sterke ondersteuning van uw persoonlijke en zakelijke communicatie.
gewoon Jet staat voor vormgeven met passie! Onderscheidend door praktische eenvoud gecombineerd met een elegante vormgeving.
Luisteren naar wat klanten willen uitstralen en dat weten te vertalen naar een bruikbaar en mooi ontwerp is waar ik goed in ben.

dus gewoon Jet: voor ontwerp met een twist!

 

 

Interieurontwerp

Als klanten uw bedrijf bezoeken wilt u een onuitwisbare indruk achter laten. Uw interieur is het ruimtelijke visitekaartje van uw bedrijf. Als interieurarchitect haalt gewoon Jet het beste uit een ruimte. Een goede plattegrond en indeling maken veel verschil. Een goed geplaatst meubel kan een echte eyecatcher zijn. Ik geef daarbij stylingadvies over sfeer en materiaal, kleur en design.

j

Grafische vormgeving

Uw logo en uw huisstijl zijn belangrijke vormen van communicatie-uitingen. Een goed verzorgde huisstijl is onmisbaar om uw bedrijf te presenteren. U kunt bij mij onder andere terecht voor het ontwerp en vormgeving van: logo – huisstijl – visitekaartjes – briefpapier – enveloppen – flyers – posters – uitnodigingskaarten – brochures – rolbanners en promotiematerialen

Web Design

Een goede website is zo ingericht dat klanten kunnen vinden wat ze zoeken. Het zorgt ervoor dat uw bezoekers een goed beeld van uw bedrijf krijgen. De website is vindbaar in meerdere zoekmachines en past zich aan op een telefoon of tablet. Door het gebruik van WordPress is de website eenvoudig te onderhouden en gemakkelijk uit te breiden als uw bedrijf groeit.

Portfolio

Wilt u een indruk van mijn werk? Neemt u dan een kijkje in mijn portfolio.

Laten we gewoon iets nieuws creëren
Say Hello!

Een afspraak voor een ontwerp, een offerte aanvragen of gewoon een kopje koffie?

Neem contact met me op: