Rake-Zet-Sessie

Folders over je bedrijf, heeft dat prioriteit? Past de vorm van je social media berichten nog bij je visie en je missie? Dat ene hoekje in de ruimte dat nog iets mist en waar je wat mee wilt. Maar hoe? Allemaal van die kleine ieniemienie vraagstukken die in je eigen hoofd uit kunnen groeien tot een enorme overload aan gedachten en ideeën.

Laat mij gewoon even met je meekijken!

Barst je van de ideeën?

En vind je het moeilijk om te kiezen?

  • Ik bespreek samen met jou al die toffe, malle, gekke, saaie, te gekke ideeën. Als alles in een grote warboel op tafel ligt gaan we kaderen en zoeken we naar de rode draad. Die is er altijd! Eenmaal gevonden hebben we een helder plan en kunnen we verder met de uitwerking.

Heb je één geweldig idee?

En draai je nu steeds in hetzelfde gedachtenkringetje rond?

  • Je hebt een nieuw product wat je wilt verkopen. Of een nieuwe dienst. En bij het bedenken van  mogelijkheden om dat naar buiten toe te vertellen kom je steeds weer op hetzelfde idee uit. Er moet toch meer mogelijk zijn?
  • Een blik op jouw speelveld vanuit een ander perspectief kan al zoveel in gang zetten. Ik geef je graag een vriendelijke duw in een andere richting met als resultaat dat jouw ideeën weer in een flow terecht komen.
Heb je ideeën nodig?

En zoek je gewoon even een sparringspartner?

  • Soms is het alleen maar een gevoel, of een vage gedachte. Ik doe het altijd zo, maar ik denk dat het anders kan. En wat dat anders dan precies is vraag je je gewoon af.
    Misschien is je visie wat verschoven en klopt de missie niet meer helemaal. Je bewegingen binnen je ruimte zijn anders geworden waardoor je het idee krijgt dat je zou moeten verbouwen. Eén kleur in je thuisstijl vind je ineens spuuglelijk. Samen komen we tot een (meestal simpeler dan je zelf denkt) oplossing.

Rake-Zet-Sessie

Twee uur op locatie sparren voor € 149,-

Je weet daarna precies wat je volgende zet is.
Hebt helderheid over je ideeën en strategie.
En zit meteen weer in de flow van je bedrijf