Meer beleving door beweging!

Alex Mastwijk van ALMA filmproducties maakt films die emotie uitstralen. Of het nou gaat om het vastleggen van een bijzonder moment (bruiloften en uitvaarten) of dat wat jouw bedrijf uniek maakt. Alex zet iedereen in zijn films in de spotlight.

Bewogen beelden, letterlijk en figuurlijk. Dat is waar Alex goed in is.

“Mijn logo is alles en zoveel meer dat je het moet beleven en niet altijd in woorden is uit te drukken”

Alma filmproducties is zes jaar geleden opgericht door Alex Mastwijk. Het is midden in een moeilijke periode, maar Alex is een enorm positief ingesteld mens en maakt echt een succes van zijn bedrijf. 

Zijn logo en huisstijl passen echter niet meer bij de groei die hij heeft doorgemaakt. Hij zegt zelf dat het zonniger mag. Er mag iets van zijn drone te zien zijn. 

Van emotie en beweging 

Kleur | Vorm | Fonts

Naast het moodboard is het verhaal van ALMA filmproducties leidend. Het gaat over de beweging, de emotie, registreren.

Wat ontstaat is een diafragma, maar dan uitgestrekt dat het een zon wordt. De beweging die er in terug komt is als de propellers van de drone.

De kleuren zijn zonnig. Geel en oranje, met een stoere maar wel warme grijstint. Een warm en bewogen logo is wat er ontstaat.

Aa

Font: Raleway

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
@#!

“Ben je geïnspireerd geraakt?”

Wil je dat je logo matcht met je interieur? Wil je de verpakkingen van je product betrekken in de vormgeving? Wil je folders die passen bij je uitstraling? Wil je online op dezelfde manier herkenbaar zijn als offline? Wil je het complete plaatje?

En je dromen professioneel vorm geven? Neem dan contact op!

Volg me ook op Social Media