“Lifestylecoaching met pit….

Het geheel is meer dan de som der delen. Een hulpvraag die niet
maar één oorzaak of gevolg heeft kan op meerdere manieren bekeken worden. Holist-ica zoekt samen met jou naar een gezonde manier van leven die bij jou past.

Voeding, beweging en gedrag worden op een positieve en bij jou
passende manier aangepakt. Soms een geduldig luisterend oor, soms wat peper erbij. Altijd vanuit een oprechte interesse en het idee jou balans te brengen. Lifestylecoaching met pit.

De hele mens is wat Jessica ziet. Als je wat wilt veranderen aan je lijf is het meestal niet genoeg alleen je voeding te bekijken. Ook wat je aan beweging doet neemt ze mee. En als belangrijkste bron van verandering: je gedrag.

Opgegroeid met een moeder die van pittig hield was de vraag of ik het pepertje mee kon nemen in het logo. Dat is wat ik heb gedaan.

Kleur | Vorm | Fonts

Naast het moodboard is het verhaal van Jessica leidend. Ze heeft een prachtig verhaal over haar ouders en de pit van het pepertje. Een verhaal dat aan haar is om te vertellen.
Haar coachingspraktijk beslaat alle facetten en is echt lifestylecoaching met pit.

De cirkel is rond en geeft richting, precies zoals Jessica het in haar praktijk wil doen. Het pepertje is de schop onder je kont. Het vuurtje dat wordt aangewakkerd.

De kleuren zijn fris en vrolijk, maar wel zacht genoeg, precies zoals Jessica haar clienten begeleid.

 

Aa

Font: Syne

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
@#!

kijk voor meer info op:

www.holist-ica.nl

Volg me ook op Social Media