“De expert bij lipoedeemklachten”

Ilse is trainer hormoonfactor. Zij heeft zelf lipoedeem en is daarmee ook nog eens ervaringsdeskundige voor haar klanten.

Voor vrouwen met lipoedeem is in de spiegel kijken en voelen en zien dat ze prachtige vrouwen zijn niet zo vanzelfsprekend. De missie van Ilse is het om vrouwen te helpen dat weer
te ervaren.

 Het oude logo van praktijk Evenwicht is nog wat zakelijk en ‘rommelig’. Het nieuwe logo mag gevoeliger en meer verhalend zijn.

“Mijn nieuwe logo mag over balans gaan, maar vooral om het gevoel voor de vrouw met lipoedeem”

Het nieuwe logo gaat over die prachtige vrouw, met een lijf dat haar nu nog in de weg zit, maar ook prachtig is en wat ze in haar hart mag gaan voelen.
Zo was de geboorte van Eef een feit. Eef is nog wat verlegen, maar heeft ook al een stap in de goede richting gezet en op weg is naar zelfvertrouwen.

Het logo ontstaat vanuit de vierkanten op zijn punt die uit haar oude logo komen. 
Ik doe onderzoek naar lipoedeem en hoe dat eruit ziet. In de ruit komt een vrouw met lipoedeem die zichzelf laat zien. En al snel is daar Eef. Ze wordt bijna letterlijk onder mijn handen geboren. En dat is ook zoals ik haar aan Ilse voorstel.

Meet Eef! 
Het is liefde op het eerste gezicht.

Kleur | Vorm | Fonts

Naast het moodboard is het verhaal van praktijk Evenwicht leidend. Het gaat over jezelf laten zien terwijl je het liefste in een donker hoekje weg kruipt. Over schaamte, onzekerheid, en de kracht die daar tegenover staat. Liefde voor jezelf.

De kleuren zijn groen en roze en bruin. In eerste instantie is er een heel felle kleur groen/geel in het palet. Die is wat heftig. Op het moment dat we er roze aan toevoegen zegt Ilse letterlijk: Zo is er meer evenwicht. Precies wat het voor Praktijk Evenwicht moet zijn!

Aa

Titel font: Oooh Baby

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
@#!

Aa

Titel font: Oooh Baby

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
@#!

“Ben je geïnspireerd geraakt?”

Wil je dat je logo matcht met je interieur? Wil je de verpakkingen van je product betrekken in de vormgeving? Wil je folders die passen bij je uitstraling? Wil je online op dezelfde manier herkenbaar zijn als offline? Wil je het complete plaatje?

En je dromen professioneel vorm geven? Neem dan contact op!

Volg me ook op Social Media