Wim en Elvira hebben samen al heel wat jaren een Thomashuis in Zwijndrecht als er een grote zorgboerderij op hun pad komt. Zorgboerderij Bouwlust biedt dagbesteding voor ouderen in de grote verbouwde ruimte beneden. Verder zijn er ook drie appartementen die verhuurt worden als B&B.

De bovenverdieping is nog geheel kaal en je kijkt nog recht tegen het stro van de dakisolatie aan. Hier komt Tante Thuis. De verdieping wordt verbouwd tot een huis waar zes bewoners gezamelijk zullen wonen. Wel elk met een eigen slaapkamer.

We gaan uit van een gewoon thuis, in een iet wat bijzonder huis. 

Het is een groot project en ze vragen mij voor het logo en de thuisstijl, alle drukwerk, de website en de inrichting van het pand.

Het logo is gebaseerd op de prachtige plek waar ze gaan wonen, op de grens tussen zee en land. De kleuren van het logo zijn gebaseerd op een schilderij van Jozef Israëls uit 1972, wat ook groot in de woonkamer komt te hangen.

“Ben je geïnspireerd geraakt?”

Wil je dat je logo matcht met je interieur? Wil je de verpakkingen van je product betrekken in de vormgeving? Wil je folders die passen bij je uitstraling? Wil je online op dezelfde manier herkenbaar zijn als offline? Wil je het complete plaatje?

En je dromen professioneel vorm geven? Neem dan contact op!

Volg me ook op Social Media