Klein geluk

Klein geluk

Klein geluk

Voor Anja Vogelenzang de Jong maakte ik een logo om met haar werk naar buiten te kunnen treden. Anja is een kunstenares die beschilderde stenen en schilderijtjes maakt met de kleine geluksmomenten uit de natuur als inspiratiebron.
Kransen, spiegeltjes en sfeerlichtjes decoreert zij met schelpen en natuurlijke materialen voor een pure, gezellige en zomerse sfeer in huis.

Thomas franchise

Thomas franchise

Interne communicatie

De franchisevereniging van de Thomashuizen vroeg mij om een website te maken die een verzamelplek is voor communicatie onderling. Officiële verslagen van vergaderingen, uitkomsten van webinars, nieuws dat van belang is voor de ondernemers vindt op de website allemaal een plekje. De uitstraling van de site wordt fris en toegankelijk zodat mensen er makkelijk gebruik van maken.

Aanpassen logo

Het logo dat ik aangeleverd krijg is het logo dat alle huizen gebruiken met de naam van hun huis er bij. De Franchise vereniging wil graag zijn eigen logo. Basis is het bestaande logo met er aan toegevoegd Franchise Vereniging. Ik heb daar met een bijpassend lettertype en een overgang een logo van gemaakt dat de vereniging kan gebruiken.

Biografie in Beeld

Biografie in Beeld

Het visitekaartje van Biografie in Beeld was mooi maar erg bewerkelijk. Er moest door de dames nog zelf geknipt en geplakt worden, wat zeer arbeidsintensief was, waardoor ze hun kaartjes niet eens uit durfden te delen.
Ik heb een mooi nieuw visitekaartje voor ze gemaakt wat in een grote oplage is gedrukt zodat ze die in hun netwerk uit kunnen delen.

Details

Maart, 2017
Biografie in Beeld

Biografie in Beeld heeft een document nodig waarmee ze hun zorgtraject kunnen laten zien aan de gemeente. Iets meer dan een werkstuk zoals we dat vroeger op school maakten was de vraag: De gemeente moet het traject uit willen voeren!
Gebruik van film is wat Biografie in Beeld uniek maakt. In het document zit hun promotiefilm verwerkt. De rest van het document bestaat uit pagina’s met tekst en afbeeldingen die op een mooie manier vorm zijn gegeven.

Details

Maart, 2017
Biografie in Beeld

Els Driever Coaching en Therapie

Els Driever Coaching en Therapie

Flyers, nota’s en visitekaartjes

Deze startende coach had voor haar praktijk al een website en een logo. Aan mij de vraag of ik haar kon helpen bij het maken van een aantal flyers, visitekaartjes en een sjabloon voor haar nota’s.

In een later stadium heb ik de teksten die ze me aanleverde nog voor haar op de website aangepast.

 

Your Wedding Dress

Your Wedding Dress

Your Wedding Dress

De mooiste dag van je leven, in een mooie trouwjurk. En dan wel één die betaalbaar is zonder het persoonlijke contact te verliezen. Dat is wat Your Wedding Dress wil zijn. Haar webshop past niet bij deze visie, maar ze heeft wel een website nodig. Die bouw ik voor haar en maak ook een passend logo zodat alles de uitstraling krijgt die bij haar past.

www.yourweddingdress.nl