Recent werk

01

Website voor de gewichtige Vrouw

de gewichtige Vrouw is het bedrijf van Sylvia Schoofs. Zij heeft een bijzondere methode voor mensen die alle diƫten al geprobeerd hebben. De nadruk ligt bij haar niet op het dieet maar de gedachten en patronen die je als mens tegen houden om controle over je eigen leven te nemen.

02

Website Inner Health Consultancy

Catharina Hamer is een coach die mensen ondersteund bij het verwerken van trauma. Zij heeft verschillende methodes en helpt mensen naar de toekomst te leven in plaats van in het verleden.
Veertien jaar geleden maakte zij haar eigen website en onderhield deze zelf. Zij ga mij het vertrouwen om een nieuwe website voor haar te bouwen, die ze nu zelf uitbouwt en onderhoud.

03

Logo Dradenleven

Voor Wilma Smith-Leijdekker heb ik visitekaartjes gemaakt voor haar coaching praktijk helder en intens coaching. Later kwam ze bij me terug met de vraag of ik een logo wilde maken voor Dradenleven. Op de facebookpagina van Dradenleven laat ze haar prachtige weefwerken zien, haar grote passie.

04

Logo

Klein geluk zijn prachtige kleine fijne schilderijtjes, gemaakt op canvas of op een steen. Daarnaast ook schelpenkransen, spiegels met schelpen en lichtjes. Alles met een verwijzing naar de natuur. Zo ook het logo wat ik voor haar ontwierp, fijntjes met een verwijzing naar het geluk uit de natuur.

05

Logo & visitekaartjes & website Trexpats

Edith Veerhoek is een gedreven onderneemster die trainingen en coaching voor expats geeft. Ze is ook comedienne en een goede fotografe. Ik werkte haar logo uit en maakte visitekaartjes en bouwde een website: www.trexpats.com

06

Visitekaartjes

Biografie in Beeld had al prachtige visitekaartjes, maar zeer bewerkelijk doordat ze nog geknipt en geplakt moesten worden. Voor hen heb ik een nieuw kaartje gemaakt.